De mest populære spillene i Norge


Vi nordmenn liker å kose oss, det er ingen hemmelighet. Vi har sene kvelder foran TV-en med familien, teltturer ute i naturen eller helgeturer på hytta. Vi liker også å spille spill – det fører oss på en måte sammen. Det er svært normalt i dag at venner og familie samles rundt bordet for en runde brettspill på kvelden, før alle går hver til sitt.

Yatzy – det optimale hyttespillet

Yatzy er et kjent spill for de fleste av oss. Det er godt tidsfordriv, veldig spennende, og du kan lære enkel hoderegning på samme tid. Spillet går ut på at du kaster fem eller seks terninger og prøver høyest mulig sum, eller riktig sum på terningene. Dette er et spill som gjerne spilles på hytteturer eller på besøk hos besteforeldre. Yatzy oser av nostalgi for de fleste av oss.

Ludo – et annet spill vi alle kjenner

Har du spilt Yatzy, har du garantert også prøvd deg på Ludo. Dette er et klassisk brettspill, der målet er å komme seg først til midten av brettet med alle brikkene dine. Du kan velge farge på brikkene dine, og opptil fire spillere kan delta samtidig. Mange familier har nok ledd og kranglet under en runde med Ludo.

Det moderne alternativet

Med den teknologiske utviklingen har også spillutvalget endret seg. I dag har nettcasinoer fått en rolle i mange nordmenns liv, og flere og flere spiller kjente spill på nett. Et av disse spillene er Mega Fortune. Dette spillet gir deg fantastisk underholdning, men også muligheten til å vinne jackpoter og fantastiske gevinster. Spilleautomater som Mega Fortune er i vinden som aldri før, og det finnes mange av dem. Se flere slots her.

Spill for alle

I dag finnes det spill for alle, og mange av disse spillene vekker nostalgien i oss. Mange spill gir oss også mulighet for premier og gevinster, noe som øker spenningen betraktelig. Spill alene eller sammen med andre.