Få behandling for din muskelbelastning


Muskelbelastning eller strekk er en skade som kan oppstå i muskelen ved raske bevegelser eller ved å ha lagt for stor vekt på muskelen. Du vil da oppleve symptomer som at det gjør vondt i muskelen samt at du vil føle deg stiv og ha nedsatt kraft. Enkelte opplever hevelser og misfarging i huden som følge av blødningen.

Slik kan belastningsskader oppstå

En belastningsskade er en tilstand i muskel- eller skjelettsystemet som oppstår ved gjentagende overbelastning over tid. Yrker med gjentagende og evt tunge arbeidsoppgaver vil være utsatt. Dette kan føre til akutt betennelse som gir smerter, men disse skal kunne gå fint over av seg selv ved tilstrekkelig restitusjon. Dersom det ikke skjer må det behandling til.

Idrettsskader

Idrettsskader en ser mye av er ofte skader i forbindelse med akillesen, skader i skuldre, hofter og knær. Disse områdene er utsatt for mye belastning når en trener så naturlig nok vil skader kunne sette seg lettere her.

Dersom du sliter med belastningsskader kan bedrifter som Naprapatlandslaget hjelpe deg å få rett behandling. Der vil du kunne møte dyktige og kvalifiserte behandlere som hjelper deg med behandling av strekk og muskelbelastning. De undersøker deg, finner rett metode for behandling og hjelper deg å forebygge slik at framtidige skader ikke skal oppstå.