Langvann http://langvann.com Mon, 30 May 2022 04:30:02 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Trening kan gjøres overalt http://langvann.com/trening-kan-gjores-overalt/ Mon, 30 May 2022 03:30:00 +0000 http://langvann.com/?p=112 Ikke tid til å trene sier du? Det tar for mye tid å dra til og fra treningsstudio. Hvorfor ikke trene hjemme? Hva er vel lettere enn å kunne trene hjemme i din egen stue og fortsatt ha kontroll på all aktivitet.

Trening kan gjøres med et smil

Trening trenger ikke være så avansert, du kan danse eller du kan løpe på stedet. Enkelte konsoller lar deg også bruke kroppen på en måte at det kan gå inn under trening. Det kan være trappemaskiner eller det kan være sykling. Det er også mange flotte romaskiner, eller du kan ta deg noen minutter meg yoga.

Mål aktiviteten med telefonen

Det er mange måter å holde kontroll på aktiviteten du gjør, både med telefon og klokke. Men mange treningsklær har ikke muligheten til å holde telefon på plass under aktiviteter, derfor blir det å ha kontroll vanskelig.

Men det er laget mange fint tilbehør, som klokker og fine etuier som du kan ha på armen.

Masse fint tilbehør

Det finnes høytalere og apple-tv som kan spille av favoritt musikken eller kanskje en podkast for å hjelpe deg å komme gjennom treningen på.

Alt dette lar seg bestille på nett.

]]>
Få behandling for din muskelbelastning http://langvann.com/fa-behandling-for-din-muskelbelastning/ Thu, 02 Sep 2021 08:07:34 +0000 http://langvann.com/?p=99 Muskelbelastning eller strekk er en skade som kan oppstå i muskelen ved raske bevegelser eller ved å ha lagt for stor vekt på muskelen. Du vil da oppleve symptomer som at det gjør vondt i muskelen samt at du vil føle deg stiv og ha nedsatt kraft. Enkelte opplever hevelser og misfarging i huden som følge av blødningen.

Slik kan belastningsskader oppstå

En belastningsskade er en tilstand i muskel- eller skjelettsystemet som oppstår ved gjentagende overbelastning over tid. Yrker med gjentagende og evt tunge arbeidsoppgaver vil være utsatt. Dette kan føre til akutt betennelse som gir smerter, men disse skal kunne gå fint over av seg selv ved tilstrekkelig restitusjon. Dersom det ikke skjer må det behandling til.

Idrettsskader

Idrettsskader en ser mye av er ofte skader i forbindelse med akillesen, skader i skuldre, hofter og knær. Disse områdene er utsatt for mye belastning når en trener så naturlig nok vil skader kunne sette seg lettere her.

Dersom du sliter med belastningsskader kan bedrifter som Naprapatlandslaget hjelpe deg å få rett behandling. Der vil du kunne møte dyktige og kvalifiserte behandlere som hjelper deg med behandling av strekk og muskelbelastning. De undersøker deg, finner rett metode for behandling og hjelper deg å forebygge slik at framtidige skader ikke skal oppstå.

]]>
Opplev Premier League på stedet http://langvann.com/opplev-premier-league-pa-stedet/ Wed, 20 Jan 2021 11:38:30 +0000 http://langvann.com/?p=93 Ønsker du å oppleve ditt favorittlag på nært hold? Det er drømmen for mange å kunne reise til England for å heie på laget sitt. Særlig topplagene som Liverpool, Tottenham, Chelsea og Manchester lagene har mange supportere i Norge. Å være til stede på en engelsk fotballkamp er en unik opplevelse som vanskelig kan glemmes. Særlig der byene mellom erkefiendene Liverpool og Manchester United, samt Chelsea og Tottenham er spektakulære kamper.

Ole Gunnar Solskjær

Interessen rundt Premier League har ikke blitt noe mindre etter at Ole Gunnar Solskjær tok over jobben som manager i Manchester United, rundt juletider for snart to år siden. Har du lyst til å se han i aksjon på sidelinjen på selveste Old Trafford? Føl deg trygg med bestillingen din og bestill en reise for å se han dirigere troppen sin på en måte som bare han kan.

Flere kamper

Skal du først reise over dammen for å se på fotball, kan det anbefales å se flere kamper på samme reise. Kampoppsettet i Premier League gjør at du kan få med deg én kamp hver dag fra lørdag til mandag. Planlegger du god tid i forkant, kan du få med deg flere gode derbyer i løpet av helgen også. Da er det bare å ønske god tur og måtte det beste laget vinne!

]]>
Liverpool og deres supportere http://langvann.com/liverpool-og-deres-supportere/ Sun, 13 Sep 2020 09:51:59 +0000 http://langvann.com/?p=87 Liverpool var helt suverene i årets Premier League. Det var aldri tvil om at Jürgen Klopp og hans lag skulle vinne pokalen. De hadde et solid lag, men fikk god hjelp på tribunen av sine supportere, fram til Covid-19 slo inn. Det er lange tradisjoner med toppfotball i Liverpool. Så fort Anfield åpnes for publikum igjen, vil nok stadioen være full av entusiastiske Liverpool-tilhengere igjen.

Over 300 supporterklubber

Liverpool Football Club har over 300 offisielle supporterklubber, i over 90 land. En av de mest kjente fanklubbene er Spirit of Shankly. Dette er egentlig en uoffisiell fanklubb, oppkalt etter den legendariske manageren Bill Shankly som trente Liverpool fra 1959 til 1974. Det er en stor opplevelse å være sammen med klubbens supportere på Anfield. Dersom du vil oppleve dette, kan du bestille reise på nettet.

The Kop

Liverpool har sin egen fanklubb i Norge som i mange andre land. En av de store opplevelsene for de som liker Liverpool, er å se en hjemmekamp på Anfield, den legendariske tribunen som heter The Kop. Her samles kjernen av Liverpool-tilhengere. Du bør ta en tur innom kopshop.no hvis du skal på kamp. Med Liverpool-tilbehør vil du ikke skille deg ut under kampen, og kan nyte som en ekte tilhenger!

]]>
Fotballreise til Spania http://langvann.com/fotballreise-til-spania/ Thu, 10 Sep 2020 09:21:10 +0000 http://langvann.com/?p=81 En av verdens mektigste fotballklubber befinner seg i dette solfylte landet i sør Europa, Spania. Noen av Europas største fotballklubber, FC Barcelona og Real Madrid, holder til i dette landet. Disse lagene er en del av kulturen til Spania, og hvor enn man går rundt i landet vil man høre snakk om lagene og sporten på bussen, restauranten og hotellet. For å oppleve dette selv kan du dra på en fotballreise!

El Classico

Europas største fotballkamp er nettopp mellom de to mektige spanske lagene FC Barcelona og Real Madrid. Disse kampene kalles El Classico. Kampene vekker stor oppsikt både i medier og blant tilskuere. Det møter opp over 100 000 tilskuere på forskjellige stadioner for å få med seg den store begivenheten. I tillegg er det over en milliard seere verden over som får med seg kampene på TV.

Spansk kultur

Det er spansk kultur å snakke om fotball. Billettprisene mellom de spanske fotballklubbene FC Barcelona og Real Madrid blir alltid solgt til skyhøye priser, men likevel klarer de å få solgt unna billettene på rekordfart. Kampene har stor sikkerhet, og det er trygt å kunne ha med barn og familie på kampene. I tillegg finnes det andre fotballklubber i det solfylte landet som spiller til fylte stadioner. Mer informasjon finner du her.

]]>
Norske fotballspillere i Premier League http://langvann.com/norske-fotballspillere-i-premier-league/ Fri, 13 Sep 2019 12:01:37 +0000 http://langvann.com/?p=70 For mange fotballspillere over hele verden er det å spille i Premier League den ultimate drømmen, kanskje bortsett fra å spille på landslaget. Norske spillere er intet unntak, og opp gjennom årene har en del spillere herfra gjort seg bemerket i verdens mest populære fotballiga. Norske fans synes selvfølgelig også det er stas.I disse dager kan vi ikke snakke om norske Premier League-profiler uten å nevne den igjen aktuelle Ole Gunnar Solskjær. Han var aktiv som spiller for Manchester United mellom 1996 og 2007, og skulle oppnå legendestatus takket være alle målene han scoret. Solskjær er som alle vet nå blitt permanent trener for klubben.

Norske spillere i de største klubbene

En mann som var aktuell i samme tidsrommet som Solskjær, er den tidligere Liverpool-spilleren John Arne Riise. Liverpool FC er en av de mest populære klubbene for nordmenn å holde med, og dersom du selv er fan gjør du lurt i å sjekke ut Nordens egne Liverpool-butikk, nemlig Kopshop.Riise var med og vant Champions League med Liverpool i 2005, og sammen med de praktfulle målene han scoret for rødtrøyene i løpet av årene han spilte der, er det nok det den lokale Liverpool-fansen husker ham aller best for. I Premier League har Riise også spilt for Fulham FC.

Dagsaktuelle spillere

I dag vil mange påstå at vi ikke har spillere av Solskjær-, Riise-, eller Tore André Flo-kaliber i engelsk fotball i dag, men at norske spillere gjør seg bemerket i Premier League er det ingen tvil om. Landslagskeeper Ørjan Nyland spiller for Aston Villa, og Joshua King scorer jevnt og trutt for AFC Bournemouth.Den engelske fansen er kjent for å bedrive allsang fra sidelinjen, og en artig episode utspilte seg for noen år siden, som involverte Martin Samuelsen, som da spilte for West Ham før han ble lånt ut til Haugesund. West Ham-fansen sang «Baby» av Justin Bieber da Samuelsen kom på banen, grunnet deres angivelig slående likhet.

]]>
Hvordan holde huden og kroppen ung og frisk http://langvann.com/hvordan-holde-huden-og-kroppen-ung-og-frisk/ Sat, 12 Jan 2019 08:51:11 +0000 http://langvann.com/?p=62 Utseendet er utrolig viktig for oss mennesker. Vår kropp, og da kanskje spesielt vår hud, fremviser hvordan vi tar vare på oss selv. Den gir oss også den selvsikkerheten vi ofte trenger i møte med mange av livets situasjoner. Det være seg i jobbsammenheng eller i kjærlighet, så er denne selvtilliten helt essensiell.Det finnes mange muligheter for å bygge opp denne selvtilliten. Vi har alternativer som krever en stor dose innsats for å endre utseendet, mens andre tillater kun et par innsnitt og sprøyter også er vi klappet og klare. Hva er så de aller beste alternativene for en friskere kropp og pen og ren hud?

Tren deg til en friskere kropp og renere hud

Den aller mest åpenbare måten å få en friskere kropp på er å trene. Det sier seg selv at de fleste av oss enten har litt for mye fett, eller kanskje ikke nok muskler å vise frem. Dersom du ønsker en flottere kropp gjelder det å hive seg rundt og trene litt.Få med deg en god venn på trening, da har du en person som pusher deg i riktig retning og holder deg ansvarlig. Dere kan da begge nyte godene av flotte kropper. En annen gode de færreste tenker over er frisk hud. Trening har simpelthen den effekten at du fremhever en frisk glød i huden.

Spis sunnere

Det andre åpenbare tiltaket for å få en flottere kropp er å spise sunt. Naturligvis går dette hånd i hånd med treningen. Skal du ned i vekt, så må du kutte kaloriene samtidig som du trener. Skal du legge på deg muskler derimot, så gjelder det å bulke opp med proteiner.Når det kommer til din hud er det viktig å styre unna fet mat. Det er kanskje det aller beste tipset for din hud, hva gjelder renhet. Kort oppsummert kan du benytte deg av både trening og kosthold for å få en bedre kropp, og ikke minst en hud som gløder av glede!

]]>
De mest populære spillene i Norge http://langvann.com/de-mest-populaere-spillene-i-norge/ Fri, 08 Jun 2018 07:47:09 +0000 http://langvann.com/?p=50 Vi nordmenn liker å kose oss, det er ingen hemmelighet. Vi har sene kvelder foran TV-en med familien, teltturer ute i naturen eller helgeturer på hytta. Vi liker også å spille spill – det fører oss på en måte sammen. Det er svært normalt i dag at venner og familie samles rundt bordet for en runde brettspill på kvelden, før alle går hver til sitt.

Yatzy – det optimale hyttespillet

Yatzy er et kjent spill for de fleste av oss. Det er godt tidsfordriv, veldig spennende, og du kan lære enkel hoderegning på samme tid. Spillet går ut på at du kaster fem eller seks terninger og prøver høyest mulig sum, eller riktig sum på terningene. Dette er et spill som gjerne spilles på hytteturer eller på besøk hos besteforeldre. Yatzy oser av nostalgi for de fleste av oss.

Ludo – et annet spill vi alle kjenner

Har du spilt Yatzy, har du garantert også prøvd deg på Ludo. Dette er et klassisk brettspill, der målet er å komme seg først til midten av brettet med alle brikkene dine. Du kan velge farge på brikkene dine, og opptil fire spillere kan delta samtidig. Mange familier har nok ledd og kranglet under en runde med Ludo.

Det moderne alternativet

Med den teknologiske utviklingen har også spillutvalget endret seg. I dag har nettcasinoer fått en rolle i mange nordmenns liv, og flere og flere spiller kjente spill på nett. Et av disse spillene er Mega Fortune. Dette spillet gir deg fantastisk underholdning, men også muligheten til å vinne jackpoter og fantastiske gevinster. Spilleautomater som Mega Fortune er i vinden som aldri før, og det finnes mange av dem. Se flere slots her.

Spill for alle

I dag finnes det spill for alle, og mange av disse spillene vekker nostalgien i oss. Mange spill gir oss også mulighet for premier og gevinster, noe som øker spenningen betraktelig. Spill alene eller sammen med andre.

]]>
Å forbedre selvfølelsen med kirurgiske inngrep http://langvann.com/a-forbedre-selvfolelsen-med-kirurgiske-inngrep/ Thu, 07 Jun 2018 08:37:29 +0000 http://langvann.com/?p=54 De aller fleste av oss har enkelte komplekser ved eget utseende – slik er det bare. Vi blir stadig minnet på hvordan idealmennesker ser ut gjennom diverse medier, og det er vanskelig ikke å la seg påvirke. I et samfunn som stadig utvikles, dukker det imidlertid hele tiden opp nye metoder for å forbedre utseende, og også selvfølelsen, og det er mye som kan gjøres for å bli mer tilfreds i egen kropp.

Aldring påvirker utseendet

Å bli eldre er egentlig en fin ting – det betyr at du enda lever, du får utvikle deg og personen du er, og du får oppleve livet i forskjellige stadier. Når det kommer til utseendet og det ytre er imidlertid historien en litt annen. Utseendet endrer seg nemlig også med alderen, og ofte i negativ retning. Huden blir slappere, og dette fører til slappere hud, rynker og et generelt dårligere selvbilde for mange. Det finnes utallige artikler om hvordan huden kan forbedres, men aldringen vil uansett gjøre sitt, og huden vil endres.

Du kan gjøre mange grep

Som nevnt innledningsvis finnes det heldigvis mange løsninger i dag. Kirurgiske inngrep for å forbedre eget utseende har blitt mer og mer populært, og i dag er det ansett som helt vanlig å legge seg under kniven, blant annet å gjennomføre øyelokksplastikk. Mange eldre velger slike behandlinger for å føle seg yngre, og faktisk også av medisinske årsaker. Slappe øyelokk kan nemlig også føre til redusert syn, og da er et kirurgisk inngrep midt i blinken for å forbedre livskvaliteten.

Før du legger deg under kniven

Før du vurderer kirurgiske inngrep er det viktig å tenke over valget du tar og om det er verdt det. Om det kan føre til bedre syn, bedre selvfølelse og generelt bedre livskvalitet er det i mange tilfeller verdt det, og mulighetene er heldigvis mange.

]]>
Kjente kvinnelige idrettsutøvere i Norge http://langvann.com/kjente-kvinnelige-idrettsutovere-i-norge/ Fri, 17 Oct 2014 07:32:12 +0000 http://langvann.com/?p=12 Norske langrennsløpere har vært dominerende på kvinnesiden. Utøvere som Therese Johaug og Marit Bjørgen er kjent langt utenfor Norges grenser. Therese Johaug ble den første norske utøver til å vinne Tour de Ski sesongen 2013/14. Hun er også en stor stjerne utenfor langrennssporet. Hun og Marit Bjørgen liker å møte fans, og støtter idrett for barn og unge. Maiken Caspersen Falla er en annen skistjerne som gjør seg bemerket.Tonje Sørlie regnes som en av de beste kickbokserne i verden gjennom tidene, og viste fantastiske prestasjoner under VM. Hun har tatt fire VM-gull, tre EM-gull og to gull i Combat Games. Silje Norendal er en av de beste norske snøbrettkjørerne. Hun har sikret seg mange gode plasseringer i internasjonale konkurranser.Suzann Pettersen er Norges beste golfer, og en av de mest populære kvinnelige idrettsutøverne i landet. Hun har vunnet flere store turneringer og har vært på andreplass på verdensrankingen. Målet hennes er fortsatt å havne på førsteplass på rankingen. Suzann, eller Tutta, som hun også kalles, har vunnet to majortitler og flere LPGA-seiere. Hun har også vunnet Solheim Cup sammen med det europeiske laget.Cecilia Brækhus er regnet som en av verdens beste kvinnelige boksere, og har blitt lagt merke til over hele verden. Hun har blant annet blitt utnevnt til verdens beste kvinnebokser av bladet Ring Magazine. Brækhus har en imponerende seiersrekke.De norske skiskytterkvinnene er også store stjerner. Selv om Tora Berger har lagt opp, er både Synnøve Solemdal, Fanny Welle-Strand Horn, Hilde Fenne, Tiril Kampenhaug Eckhoff og Marte Olsbu på landslaget for sesongen 2014/15. Nordmenn elsker skiskyting, og kommer nok til å heie på alle de norske jentene.Sara Louise Rung er en av Norges beste handikaputøvere. Hun har sikret seg en mengde titler både i VM og i paralympics. Den blide jenta har blitt et positivt forbilde for mange.

]]>