Fotballreise til Spania


En av verdens mektigste fotballklubber befinner seg i dette solfylte landet i sør Europa, Spania. Noen av Europas største fotballklubber, FC Barcelona og Real Madrid, holder til i dette landet. Disse lagene er en del av kulturen til Spania, og hvor enn man går rundt i landet vil man høre snakk om lagene og sporten på bussen, restauranten og hotellet. For å oppleve dette selv kan du dra på en fotballreise!

El Classico

Europas største fotballkamp er nettopp mellom de to mektige spanske lagene FC Barcelona og Real Madrid. Disse kampene kalles El Classico. Kampene vekker stor oppsikt både i medier og blant tilskuere. Det møter opp over 100 000 tilskuere på forskjellige stadioner for å få med seg den store begivenheten. I tillegg er det over en milliard seere verden over som får med seg kampene på TV.

Spansk kultur

Det er spansk kultur å snakke om fotball. Billettprisene mellom de spanske fotballklubbene FC Barcelona og Real Madrid blir alltid solgt til skyhøye priser, men likevel klarer de å få solgt unna billettene på rekordfart. Kampene har stor sikkerhet, og det er trygt å kunne ha med barn og familie på kampene. I tillegg finnes det andre fotballklubber i det solfylte landet som spiller til fylte stadioner. Mer informasjon finner du her.