Liverpool og deres supportere


Liverpool var helt suverene i årets Premier League. Det var aldri tvil om at Jürgen Klopp og hans lag skulle vinne pokalen. De hadde et solid lag, men fikk god hjelp på tribunen av sine supportere, fram til Covid-19 slo inn. Det er lange tradisjoner med toppfotball i Liverpool. Så fort Anfield åpnes for publikum igjen, vil nok stadioen være full av entusiastiske Liverpool-tilhengere igjen.

Over 300 supporterklubber

Liverpool Football Club har over 300 offisielle supporterklubber, i over 90 land. En av de mest kjente fanklubbene er Spirit of Shankly. Dette er egentlig en uoffisiell fanklubb, oppkalt etter den legendariske manageren Bill Shankly som trente Liverpool fra 1959 til 1974. Det er en stor opplevelse å være sammen med klubbens supportere på Anfield. Dersom du vil oppleve dette, kan du bestille reise på nettet.

The Kop

Liverpool har sin egen fanklubb i Norge som i mange andre land. En av de store opplevelsene for de som liker Liverpool, er å se en hjemmekamp på Anfield, den legendariske tribunen som heter The Kop. Her samles kjernen av Liverpool-tilhengere. Du bør ta en tur innom kopshop.no hvis du skal på kamp. Med Liverpool-tilbehør vil du ikke skille deg ut under kampen, og kan nyte som en ekte tilhenger!