Opplev Premier League på stedet


Ønsker du å oppleve ditt favorittlag på nært hold? Det er drømmen for mange å kunne reise til England for å heie på laget sitt. Særlig topplagene som Liverpool, Tottenham, Chelsea og Manchester lagene har mange supportere i Norge. Å være til stede på en engelsk fotballkamp er en unik opplevelse som vanskelig kan glemmes. Særlig der byene mellom erkefiendene Liverpool og Manchester United, samt Chelsea og Tottenham er spektakulære kamper.

Ole Gunnar Solskjær

Interessen rundt Premier League har ikke blitt noe mindre etter at Ole Gunnar Solskjær tok over jobben som manager i Manchester United, rundt juletider for snart to år siden. Har du lyst til å se han i aksjon på sidelinjen på selveste Old Trafford? Føl deg trygg med bestillingen din og bestill en reise for å se han dirigere troppen sin på en måte som bare han kan.

Flere kamper

Skal du først reise over dammen for å se på fotball, kan det anbefales å se flere kamper på samme reise. Kampoppsettet i Premier League gjør at du kan få med deg én kamp hver dag fra lørdag til mandag. Planlegger du god tid i forkant, kan du få med deg flere gode derbyer i løpet av helgen også. Da er det bare å ønske god tur og måtte det beste laget vinne!